Här får du svar på dina frågor!

Kontakta info(at)leifericsson(dot)se om du inte hittar rätt information.

För alla kunder som beställer egen vapensköld, design eller original så ser vi till att hålla alla filer som skapas i arkiv.

För bästa service så finns det alltid en backup och behöver du hjälp med filer till tryckeri eller annat så tveka inte att kontakta oss.

Heraldik, tavlor, teckningar, förgyllning och privata beställningar.

Leif arbetar i flera tekniker allt från den exklusiva ”lystertekniken” till konstnärskritor och svartvita bläckritningar. Format, ramar och material anpassas alltid utifrån önskemål och teknik.

Se flera exempel i vår artshop eller kontakta oss så gör vi något vackert av dina idéer.

Arbetstiden på beställningar varierar och vid order kommer en preliminär leverans tid lämnas normalt tillverknings tid för nya tavlor är 2-6 månader.

Lagervaror kan levereras normalt mellan 1-2 veckor efter betalning.

Arbetstiden på beställningar varierar och vid order kommer en preliminär leveranstid lämnas.

Normal tillverkningstid för nya tavlor är 2-6 månader.

Vi tar emot filer med formaten: ai, bmp, doc, docx, eps, gif, indd, jpg, otf, pdf, png, psd, txt, xls, xlsx. Maximal filstorlek 10MB.
Behöver du hjälp att skapa filer för olika ändamål i din beställning så löser vi det.

Vissa produkter har specifika krav på filernas format vilket framgår vid order och beställning, om du inte kan skapa filformatet kontakta oss så hjälper vi dig.

Frakt tillkommer på angivna priser och vid order så lämnas prisuppgift på frakt direkt. Vi använder flera transportalternativ efter artikel och behov.

Leverans av lagervara sker inom 1-2 veckor.

För större och ömtåliga artiklar sker leverans efter överenskommelse och om möjligt vid en personlig överlämning.

Vänligen notera att vi tillämpar förskottsbetalning innan vi hanterar din beställning. Vi accepterar betalning via Bankgiro 5341-2094 eller Swish till 072-241 24 36.

Så snart vi mottagit er betalning/betalningsbevis påbörjas den ledtid som ni kommit överens med oss om (normalt 1 till 2 veckor för lagervaror). Observera att försenade betalningar kan påverka leveransdatum för din beställning. För att säkerställa att leveranstiden hålls, råder vi dig att betala i tid.

Angivna priser är inkl. moms. frakt tillkommer.

Aktuella priser och vad som ingår i angivna priser beskrivs på varje artikel i vår artshop.

Vid beställning av presenter och artiklar kräver vi förskottsbetalning via Bankgiro 5341-2094 eller Swish till 072-241 24 36.

Vid beställning av tavlor, individuella beställningar och formgivning så lämnas faktura och vid order krävs en handpenning på 10 % vid start.

Önskas kredit eller delbetalning kontakta oss för förslag.

Fakturabetalning 30 dagar netto. Vi förbehåller oss rätten att göra en kreditprövning före leverans. Vid en eventuell påminnelse tillkommer en avgift på 50 kr.

swish_980x120_budskap1